Culinaire fietstochten

culinaire fietstochten

Culinaire fietstochten Teutenroute op zondag 17 mei 2020

Ter gelegenheid van de fietshappening teutenroute op zondag 17 mei 2020  worden er 6 culinaire fietstochten ingericht. Combineer uw dagtocht met rustpauzes waarbij u een hapje eet op de stopplaats.  Voor de prijs van € 35 (uw voordeel = 5 €) kan u kiezen uit 6 culinaire fietstochten met 2 afstanden. U kan de 6 schema's met richt-tijden bekijken via de specifieke PDF flyers (rechts).

INSCHRIJVEN VOOR donderdag 14 mei 22u00 !

 

Voor de prijs van € 35 i.p.v. € 40 (uw voordeel = € 5) kan u kiezen uit 6 culinaire fietstochten op basis van 2 afstanden nl.

  • 58.5 Km met vertrek in het teutenhuis Overpelt, Sint-Huibrechts-Lille of Kaulille waar jullie ontvangen worden met een ontbijt en de fietstocht afsluiten met een dessert. De soep en de hoofdschotel worden verzorgd in een ander teutenhuis. Deze afstand doet het nieuwe traject ‘Fietsen door de bomen' aan.
  • 57,6 Km met vertrek in het teutenhuis Lommel-Barrier, Hamont-Lo of Sint-Huibrechts-Lille waar jullie ontvangen worden met een ontbijt en de fietstocht afsluiten met een dessert. De soep en de hoofdschotel worden verzorgd in een ander teutenhuis. Tijdens deze fietstocht kan in de Lilse windmolen in werking bezoeken.

Men kan inschrijven via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of via onderstaand Online Webformulier, met vermelding van culinaire fietstocht met startplaats Overpelt, Lommel-Barrier, Hamont-Lo, Sint-Huibrechts-Lille of Kaulille. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld op rekening BE36 4542 0976 6108. De inschrijvingen worden definitief afgesloten op donderdag 14 mei om 22.00 uur.

nschrijven is niet meer mogelijk voor editie 2020

Sponsors

sponsors 2020

JoomlaMan