Teutenhuizen op Kaart

  Sponsors

  logo hendrix

  Drukkerij Hendrix

  Terwijl u doet waar u goed in bent, neemt Drukkerij Hendrix u alles uit handen van pre-press tot aflevering. Gecertificeerd volgens ISO 12647-2. In ons modern circa 7.000m² grote pand in het Belgische Peer (nabij Hasselt) werkt ons hoogopgeleide team met de modernste apparatuur voor gerenomeerde opdrachtgevers.

  De Zigeuner - reizen en busverhuur

  Even ertussen uit! Ontdek ons aanbod van citytrips, fiestreizen, groepsreizen, daguitstappen en reizen op maat. 

  Bekijk Ons Aanbod Aan Voordelige Busreizen. Boek Snel En Eenvoudig Online.
  Services: Citytrips, Dagtrips, Wintervakanties, Zomervakanties, Skireizen, Fietsreizen, Kerstmarktrei

  Autocars de Zigeuner beschikt over een moderne vloot van autocars. Wij verhuren autocars ( met chauffeur ) van 16 tot 80 zitplaatsen. Onze bussen zijn uitgerust met DVD/video - toilet - bar - CD-speler en de meeste bussen beschikken ook over digitale TV...

   

  E-bikes for everyone

  Prettig en comfortabel fietsen. Op een elektrische fiets met een hoge actieradius, eersteklas accu, usb-aansluiting én optimale bescherming tegen een lekke band. En dat alles tegen de scherpst mogelijke prijs. Met een Mihatra bent u ervan verzekerd. 

  Naast de beste kwaliteit elektrische fietsen, profiteert u bij Mihatra van uitstekende service. Wij werken uitsluitend samen met gerenommeerde dealers, die wij selecteren op betrouwbaarheid en service.

   

  hendriks

   Je ziet ze overal. Van Oostende tot Luik, van de Kempen tot Henegouwen, onze minibusjes vind je in elke regio van het land, op elke snelweg, in elke straat.

  Elk busje met hetzelfde doel voor ogen: aan minder mobiele personen en rolstoelgebruikers de kans bieden zich te verplaatsen. Om het even waar naartoe: een revalidatiecentrum, ziekenhuis of dagcentrum. Of gewoon voor een uitstapje, op restaurant, naar het voetbal. Op een mensvriendelijke, veilige, comfortabele en milieubewuste manier.

  Hendriks is niet zomaar een begrip geworden in het gehandicaptenvervoer. Door onze jarenlange inzet en know how zijn wij uitgegroeid tot de grootste gespecialiseerde vervoersfirma in de sector: www.hendriks.be

   

  Vanaf nu is alles wat sport en Vlaams is te vinden bij Sport Vlaanderen. Door alle ondersteuning, initiatieven en opleidingen te bundelen in één Vlaams sportagentschap met een nieuwe naam komt een definitief einde aan een versnipperd sportbeleid. Alle sporters en topsporters kunnen bij ons terecht voor alles waar ze voordien voor bij Bloso aanklopten, en meer.

  We werken met man en macht aan een totale make-over. We zullen ook in het straatbeeld de naamsverandering van Bloso naar Sport Vlaanderen zo snel mogelijk zichtbaar maken. Bovendien zijn we bezig met een moderne en gebruiksvriendelijke website, die zal tonen hoeveel meer je van Sport Vlaanderen mag verwachten. Geef ons even de tijd.

   

  Het Belang van Limburg is veel meer dan een regionale krant. De baseline 'Limburger en wereldburger' geeft perfect weer hoe de lezer zich voelt en wat hij van zijn krant verwacht: volledige en betrouwbare informatie over lokale, regionale, nationale en internationale onderwerpen.

  Met een historiek van meer dan 130 jaar blijft Het Belang van Limburg trouw aan de doelstellingen van zijn stichter Nicolaas Theelen: een stem geven aan de provincie en meebouwen aan de welvaart en het welzijn van alle mensen binnen de Limburgse samenleving. Om die opdracht waar te maken, brengt de redactie elke dag een volledige nieuwskrant, in het weekend aangevuld met het katern De Plus, het consumentenmagazine De Markt, het tv-blad Hallo en het lifestylemagazine Sjiek. Met Hyperlokaal zoomt de krant – in print en online – diep in op het lokale nieuws. Populaire bijlagen als De Babyspecial en De Eerste klasjes illustreren de nauwe verbondenheid met de lezer.

   

  Een optimale kwaliteit verzekeren, het werk respecteren van alle mensen die bij het productieproces betrokken zijn, en steeds verder innoveren om de consument de beste koffie te kunnen garanderen: dat zijn de drie motto’s van Rombouts.

   

  Center Parcs is een uniek concept, dat zó veel meer biedt dan ieder ander vakantiepark.
  Ontdek hier de verschillen die écht het verschil maken.

  Er zijn vakantieparken. en er is Center Parcs.
  Dat is wel een verschil. Want waar vindt u de enige echte Aqua Mundo? En zoveel unieke natuur, meer dan 60 activiteiten voor iedereen en bijzondere cottages? Precies!

  Meer artikels...

  Pagina 1 van 2

  Afstandmogelijkheden per teutenhuis

  Om het de deelnemer nog gemakkelijker te maken ontvangt hij bovendien bij inschrijving in het door hem gekozen Teutenhuis een fietskaart en fietsplan met vermelding van de verschillende fietsroutes van toepassing vanuit het door hem als vertrekplaats gekozen Teutenhuis.

  route afstanden per teutenhuis 2018 

   


   

  SPONSORS

  JoomlaMan