The BIKE

Een elektrische fiets van the-bike:
Meer actieradius voor minder euros
Kies de beste elektrische fiets tegen een scherpe prijs. U rijdt langer achtereen zonder tussentijds opladen, dankzij een eersteklas fiets accu.

Smartphone-ready
Al onze elektrische herenfietsen zijn voorzien van een handige usb-aansluiting aan het stuur. Hier plugt u bijvoorbeeld eenvoudig uw smartphone in.

Bescherming tegen een lekke band
Innovatieve technologie verlengt de levensduur van de band en zorgt ervoor dat de banden minder snel lek gaan.

Elektrische componenten
Een goede elektrische fiets waar u jaren plezier van hebt. Het staat of valt met de accu. Daarom ligt bij the-bike de focus al sinds de oprichting op de beste kwaliteit accu. Wij selecteren alle elektrische componenten zeer nauwkeurig. Dat doen we samen met onze partners en dealers. Het resultaat: al onze e-bikes zijn uitgerust met hoogwaardige NCM-accu’s, voor een optimale actieradiusen lange levensduur.

Uitstekend dealernetwerk
Koopt u een elektrische fiets van the-bike? Dan bent u altijd verzekerd van uitstekende service. the-bike beschikt namelijk over een uitgebreid dealernetwerk. Zij zijn allen geselecteerd op betrouwbaarheid en deskundigheid. Voor onderhoud en eventuele reparaties kunt u dus altijd terecht bij een dealer bij u in de buurt.

 

Gezinsroutes :

Speciaal voor de gezinnen met (jonge) kinderen wordt er vanuit elk Teutenhuis minimaal één route van 22,3 tot maximum 25,2 km aangeboden. HIeronder kan u de afstand en het traject voor die gezinsroute terugvinden.
Kortom de Teutenroute betekent een dagje lekker fietsen met buren, vrienden of met leden van uw vereniging maar vooral met uw gezin. De afstand en het traject voor die gezinsroute:

gezinsroutes

  • Teutenhuis Kleine-Brogel - Kaulille - Kleine Brogel 22,8 Km
  • Teutenhuis Wijchmaal - Overpelt - Wijchmaal 25,2 Km
  • Teutenhuis Overpelt - Lutlommel - Overpelt 22,3 Km
  • Teutenhuis Lutlommel - Overpelt - Lutlommel 22,3 Km
  • Teutenhuis Achel - Hamont-Lo - Sint-Huibrechts-Lille - Achel 22,9 Km
  • Teutenhuis Hamont-Lo - Sint-Huibrechts-Lille - Achel - Hamont-Lo 22,9 Km
  • Teutenhuis Sint-Huibrechts-Lille - Hamont-Lo - Sint-Huibrechts-Lille 22,9 Km
  • Teutenhuis Kaulille - Kleine Brogel - Kaulille 22,8 Km

 

Afstandmogelijkheden per teutenhuis

Om het de deelnemer nog gemakkelijker te maken ontvangt hij bovendien bij inschrijving in het door hem gekozen Teutenhuis een fietskaart en fietsplan met vermelding van de verschillende fietsroutes van toepassing vanuit het door hem als vertrekplaats gekozen Teutenhuis.

afstanden routes 2019  

 


 

SPONSORS

JoomlaMan