Fietsverhuur

Verhuur van fietsen:
Kan u niet aan de Teutenroute deelnemen met uw eigen fiets ? Geen probleem...

Fiets verhuur Maro staat al jaar en dag gekend voor zijn uitstekend materiaal en ronduit geweldige service. Als één van de pioniers binnen het fietsverhuur bieden zij u enorm veel mogelijkheden. Een aangenaam eerlijke prijs krijgt u er bovenop. Kies uw fiets via de website fietsverhuurmaro.be en geef even aan vanuit welk Teutenhuis (MS-kliniek Overpelt of  Vliegbasis Kleine-Brogel)  u wilt starten.

Vanaf 8.00 uuur 's ochtends kunt u op de 2 locaties uw gereserveerde (elektrische) fiets ophalen. Vooraf reserveren is mogelijk via www.fietsverhuurmaro.be

Dankzij de ondersteuning van fietsverhuur Maro kan dit voor de Teutenroute aan 15 euro voor een gewone fiets en 30 euro voor een elektrische fiets.

3bikes maro

 

Zonder zorgen een (elektrische) fiets huren om deel te nemen aan de Teutenroute ?


FIETSEN EN GENIETEN IN LIMBURG

fietsen-en-genietenVraag uw stempelkaart "Fietsen en genieten in Limburg" indien nog niet ontvangen met uw abonnement Het Belang van Limburg voor deelname aan de 5 resterende fietshappenings en doe mee aan de wedstrijd www.fietsenengenieteninlimburg.be en maak kans op één van de prachtige prijzen geschonken door Center Parcs - De Zigeuner reizen en de Gouden Leeuw.

 

JoomlaMan